مهاجرت به فنلاند از طریق کار (شرایط اخذ اقامت 2021)

finland Flag

مهاجرت به فنلاند از طریق کار از جمله روش های متدوال و کم هزینه ای است که متقاضیان ایرانی و بسیاری کشورهای دیگر برای دریافت اقامت دائم فنلاند انتخاب می‌کنند. برای مهاجرت به فنلاند ویزاهای مختلفی وجود دارد که با توجه به شرایط باید یکی از آن ها را انتخاب کنید.

  • شرایط مهاجرت به فنلاند از طریق کار و اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان چیست؟
  • برای اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان چه قوانینی وجود دارد؟
  • انواع ویزای کار در فنلاند برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار کدامند؟
  • هزینه ویزای کار در کشور فنلاند برای ایرانیان چقدر است؟
  • حداقل و حداکثر حقوق در فنلاند برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار چقدر است؟

موسسه سروش فردا در زمینه مهاجرت تحصیلی و کاری خدماتی ارائه نمی دهد.

✅ بررسی شرایط مهاجرت به فنلاند از طریق کار

مهاجرت به فنلاند از طریق کار یا اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان از جمله روش های مهاجرتی است که می‌تواند به دریافت اقامت دائم این کشور منجر شود. برای انتخاب شغلی متناسب با رشته تحصیلی و سوابق کاری خود می‌توانید از سایت های کاریابی در فنلاند استفاده کنید. در این سایت ها می‌توانید کارهای پردرآمد در فنلاند را بررسی کرده و برای کارفرما رزومه کاری بفرستید. با انتخاب بهترین شغل ها در فنلاند نه تنها می‌توانید هزینه های زندگی خود در این کشور را تأمین کنید، بلکه می‌توانید پس انداز خوبی نیز داشته باشید. در این مقاله مواردی چون شرایط و مراحل مهاجرت کاری و کاریابی در فنلاند، اقامت کار در فنلاند، نحوه اعزام نیروی کار به فنلاند و همچنین درآمد آرایشگری در فنلاند و برخی مشاغل پردرآمد بررسی می‌شود.

آدرس اینستاگرام موسسه سروش فرداeurolife@ کلیک کنید.

در نظر داشته باشید مشاورین موسسه حقوقی سروش فردا، همگی تعلیم کافی را برای پاسخگویی به سوالات شما دیده‌اند. می‌توانید پس از خواندن این مقاله با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید و مشاوره کامل رایگان دریافت کنید.

همچنین می‌توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ این مقاله نیز مطرح کنید تا توسط مشاورین ارشد موسسه به آنها پاسخ داده شود.

مهاجرت به فنلاند از طریق کار
Tampere

1. شرایط مهاجرت به فنلاند از طریق کار و اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان چیست؟

شهروندان اتحادیه اروپا بدون نیاز به ویزا و اجازه اقامت می‌توانند وارد کشور فنلاند شده و به اشتغال در این کشور بپردازند. شهروندان این کشورها بدون اجازه اقامت می‌توانند به مدت 3 ماه در فنلاند به تحصیل یا کار بپردازند. اما اگر مدت اقامت آن ها بیش از 3 ماه باشد، باید به اداره پلیس مهاجرت مراجعه کرده و برای دریافت اجازه اقامت ثبت نام کنند.

شرایط شهروندان خارج از اتحادیه اروپا برای مهاجرت به فنلاند

اما در مورد شهروندان خارج از اتحادیه اروپا، شرایط متفاوت است. یکی از مهم ترین شرایط مهاجرت به فنلاند و اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان، دریافت جاب آفر از یک کارفرمای فنلاندی و عقد قرارداد کاری است.

اگر برای مهاجرت به فنلاند از طریق کار برنامه ریزی می‌کنید، ابتدا باید بهترین شغل ها در فنلاند را از طریق سایت های کاریابی در فنلاند بررسی کنید. از طریق سایت های کاریابی می‌توانید کارهای پردرآمد فنلاند را انتخاب کرده و برای کارفرما رزومه کاری ارسال کنید. تنها از این طریق است که می‌توانید قرارداد کار رسمی منعقد کرده و سپس برای اخذ ویزای کار در فنلاند اقدام کنید.

در بخشی از این مقاله پردرآمدترین و بهترین شغل ها در فنلاند را به شما معرفی خواهیم کرد، به این ترتیب می‌توانید با دید وسیع تری برای انتخاب شغل خود اقدام کنید.

توجه داشته باشید که اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان و شهروندان دیگر کشورهای غیر اروپایی، به مفهوم اجازه اقامت در این کشور نیست.

بنابراین برای مهاجرت به فنلاند از طریق کار، پس از دریافت ویزای کاری فنلاند باید برای دریافت اجازه اقامت درخواست دهید. برای این کار نیز باید به اداره پلیس مهاجرت مراجعه کرده و ثبت نام کنید.

انتخاب شغلی مناسب از میان لیست مشاغل مورد نیاز یا لیست بهترین شغل ها در فنلاند، تازه شروع فرآیند مهاجرت به فنلاند از طریق کار خواهد بود.

نوع مجوزی که برای اشتغال در فنلاند دریافت می‌کنید، به نوع کاری که انتخاب کرده‌اید بستگی دارد. بنابراین در مرحله انتخاب شغل از سایت های کاریابی در فنلاند یا لیست بهترین شغل ها در فنلاند، بسیار دقت کنید.

آیا شرایط مهاجرت به فنلاند را دارید؟

قبل از ادامه مطالعه، این فرم را پرکنید. کارشناسان ارشد موسسه شرایط شما را تا ۱۰ ساعت کاری آینده بررسی کرده و با شما تماس می گیرند.

صفحه 1 از 2

تخصص شما

2. برای اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان چه قوانینی وجود دارد؟

دستمزد و حقوق کار در فنلاند باید در حدی باشد که شما بتوانید هزینه های زندگی خود در این کشور را تأمین کنید. بنابراین مهم است که از میان بهترین شغل ها در فنلاند، شغلی را انتخاب کنید که درآمد مناسبی دارد. پس در سایت های کاریابی در فنلاند به دنبال مشاغل مورد نیاز و پردرآمد فنلاند باشید. مشاغلی که درآمد ماهانه آن ها به طور متوسط بالاتر از میانگین درآمد ماهانه افراد است. مشاغل پردرآمد در فنلاند زیاد هستند به عنوان مثال درآمد آرایشگری در فنلاند و رشته های مهندسی قابل توجه است.

کاریابی و بهترین شغل ها در فنلاند
Kerimaki

قوانین اخذ ویزای کاری در فنلاند برای ایرانیان

به منظور انتخاب شغل از میان مشاغل مورد نیاز و پردرآمد فنلاند می‌توانید از سایت های کاریابی در فنلاند استفاده کنید. این سایت ها همواره لیستی از کارهای پردرآمد فنلاند و بهترین شغل ها در فنلاند را ارائه می‌کنند که می‌تواند شروع خوبی برای مهاجرت به فنلاند از طریق کار باشد.

بر طبق قانون کار در کشور فنلاند، کسانی که موفق به دریافت مجوز کاری می‌شوند، تنها اجازه کار برای یک کارفرمای خاص را خواهند داشت. چرا که اجازه اقامت نیروی کار فنلاند در این شرایط برای یک قرارداد کاری رسمی خاص صادر شده است.

در صورتی که زمینه کاری یا کارفرمای خود را تغییر دهید، مجدداً باید برای دریافت اجازه کار و اجازه اقامت اقدام کنید.

باید قبل از اتمام اعتبار اجازه اقامت، برای تمدید آن اقدام کنید. اما اگر اجازه اقامت شما دارای اعتبار بوده و مایل باشید شغل جدیدی انتخاب کنید که در همان حوزه شغل قبلی شماست، می‌توانید آزادانه شغل خود را تغییر دهید.

اگر از طریق کاریابی در فنلاند موفق به انتخاب شغل و دریافت اجازه اقامت شده‌اید، می‌توانید همان شغل را برای کارفرما و شرکت دیگری انجام دهید بدون اینکه نیاز به دریافت مجدد اجازه اقامت باشد.

اجازه اقامت به متقاضی اجازه کار در یک حوزه خاص و برای یک کارفرمای خاص را صادر می‌کند، پس اگر بخواهید حوزه کاری خود را عوض کنید، باید مجدداً اجازه اقامت دریافت کنید.

اگر اجازه اقامت برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار اعطا شده باشد، با اتمام مدت قرارداد کاری، اجازه اقامت نیز منقضی خواهد شد. در نتیجه باید برای دریافت اجازه اقامت جدید اقدام کنید.

طبق قوانین اداره کار فنلاند، متقاضیانی که مایل به تحصیل و کار در فنلاند هستند بدون دریافت اجازه کار نیز می‌توانند به کار دانشجوی در فنلاند مشغول شوند.

3. برای اخذ ویزای کار در فنلاند چه مدارکی باید ارائه دهید؟

  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس پاسپورتی جدید
  • پیشنهاد کاری یا قرارداد کاری رسمی
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • سابقه کاری و رزومه کاری
  • مدرک عدم سوء پیشینه کیفری
  • گواهی سلامت یا گواهی پزشکی
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه ویزا
  • مدارک تمکن مالی شامل پرینت حساب بانکی
  • مستندات محل اقامت شامل رسید رزرو هتل یا اجاره خانه
  • مستندات رزرو بلیط هواپیما
اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان
taivalkongas

4. انواع ویزای کار برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار کدامند؟

ویزای تجاری

ویزای تجاری به متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار اجازه اقامت به مدت 90 روز در این کشور را می‌دهد. دارندگان این نوع ویزا اجازه کار در فنلاند را نداشته و تنها می‌توانند برای اهدافی مانند شرکت در سمینار و کنفرانس از آن استفاده کنند.

اجازه اقامت برای خود اشتغالی یا ویزای کارآفرین

این نوع اجازه اقامت برای شرکای تجاری، کارآفرینان خصوصی و اعضای یک تعاونی صادر می‌شود.

متقاضی برای دریافت این نوع ویزا باید ابتدا کسب و کار خود را در شورای تجارت و ثبت ملی فنلاند ثبت کند.

اجازه اقامت برای یک فرد شاغل

اجازه اقامت برای یک فرد شاغل متداول ترین نوع ویزایی است که متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار می‌توانند دریافت کنند. بنابراین متقاضیان ایرانی می‌توانند برای اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان یکی از انواع ویزاهای زیر را انتخاب کنند.

  • ویزای A (Continuous) یا مداوم: اجازه اقامت نوع A برای کلیه متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار صادر شده و مدت اعتبار آن برابر با مدت اعتبار قرارداد کاری شما خواهد بود.
  • ویزای B (Temporary) یا موقت: اجازه اقامت نوع B در اصل نوعی مجوز کار موقتی است و اعتبار 1 ساله دارد.
  • ویزای P (Permanent) یا دائم: اجازه اقامت نوع P نوعی اجازه کار دائمی در فنلاند است. مدت اعتبار این نوع ویزا ارتباطی با مدت اعتبار قرارداد کاری شما نخواهد داشت.

ویزای جستجوی کار

ویزای جستجوی کار معمولاً برای دانشجویانی صادر می‌شود که تحصیلات خود را در یکی از دانشگاه های فنلاند گذرانده و فارغ التحصیل شده‌اند.

این ویزا با اعتباری یک ساله صادر می‌شود و متقاضی می‌تواند در طی این مدت در فنلاند اقامت داشته و شغلی متناسب با رشته تحصیلی خود انتخاب کند.

دانشجو می‌تواند برای انتخاب شغل از سایت های کاریابی در فنلاند یا لیست بهترین شغل ها در فنلاند استفاده کند. پس از عقد قرارداد کاری، می‌توانید برای تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری اقدام کنید.

کارت آبی اتحادیه اروپا

کارت آبی اروپا برای متقاضیانی صادر می‌شود که دارای مهارت بالایی در یک حوزه خاص هستند. متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار که مایل به دریافت کارت آبی اروپا هستند، باید مهارت خود در حوزه ای خاص را به اثبات برسانند. از طرفی این افراد باید دارای تحصیلات تکمیلی در مدارج بالا باشند و میزان حقوق دریافتی آن ها نیز حداقل 1.5 برابر میزان حقوق عادی در فنلاند باشد.

بنابراین اگر از میان مشاغل مورد نیاز و پردرآمد فنلاند شغلی انتخاب کرده‌اید که درآمد ناخالص ماهانه آن بیشتر از 4929 یورو است، می‌توانید برای دریافت کارت آبی اروپا اقدام کنید.

ویزای استارتاپی

ویزای استارتاپی برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار صادر می‌شود که قصد راه اندازی استارت آپ در این کشور را دارند. به منظور دریافت این نوع ویزا ابتدا باید بیانیه صلاحیت تجارت در فنلاند را دریافت کنید.

ویزای متخصص

ویزای متخصص برای متقاضیانی صادر می‌شود که جزو کارگران ماهر هستند. یکی از مهم ترین شروط برای دریافت این نوع ویزا، عقد قرارداد کاری با حداقل درآمد ماهانه 3.000 یورو است.

ویزای کار فصلی

ویزای کار فصلی با توجه به نیاز بازار کار فنلاند در فصل های مختلف سال صادر شده و بیشتر مختص مشاغل حوزه کشاورزی است. مدت اعتبار این ویزا 3 ماه است.

ویزای Au Pair

این نوع ویزا به منظور کمک به جوانانی صادر می‌شود بین 17 تا 30 ساله هستند و در خانواده میزان فنلاندی اقامت دارند.

ویزای کار مذهبی

اگر متقاضی مهاجرت به فنلاند از طریق کار در یک سازمان یا انجمن مذهبی فعالیت داشته باشد، می‌تواند این نوع ویزا را دریافت کند. مهم ترین شرط برای دریافت این نوع ویزا داشتن قرارداد کاری معتبر است.

summer-evening-in-Porvoo-Finland

اگر شرایط این روش را ندارید، نگران نباشید:

شما می توانید با ورود به سامانه پیشنهاد، روش های مهاجرتی را که با شرایط شما انطباق دارند را براساس آپدیت های روز، پیدا کنید.

ورود به سامانه پیشنهاد

5. اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان چه مراحلی دارد؟

برای اخذ ویزای کار در فنلاند ابتدا باید شغلی مناسب از میان بهترین شغل ها در فنلاند انتخاب کنید. بررسی سایت های کاریابی در فنلاند برای این کار بهترین انتخاب خواهد بود. سپس باید برای خدمات الکترونیکی فنلاند درخواست بفرستید. این درخواست باید برای Enter Finland ارسال شود. با توجه به اینکه این خدمات به صورت آنلاین ارائه می‌شود، متقاضی مهاجرت به فنلاند از طریق کار پس از گذشت یک ماه از ارسال درخواست، باید به سفارت فنلاند مراجعه کند. در این مرحله باید برای اخذ ویزای کار در فنلاند، کلیه مدارک و مستندات به همراه پیشنهاد کاری را ارائه دهید.

اگر نتوانید از طریق آنلاین درخواست خود را ارسال کنید، می‌توانید فرم درخواست را از سایت خدمات مهاجرت فنلاند دانلود کرده و پس از تکمیل به همراه مدارک به سفارت فنلاند ارائه دهید.

یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای کار در فنلاند برای ایرانیان، انجام انگشت نگاری در سفارت است.

کارشناسان سفارت مدارک و درخواست ویزای شما را بررسی کرده و در صورت کامل بوده، ویزای کار را صادر می‌کنند. پس از آن نیز می‌توانید برای دریافت اجازه اقامت اقدام کنید.

اولین مجوز اقامت فنلاند اعتبار یک ساله دارد و متقاضیان برای تمدید آن باید به اداره پلیس محلی فنلاند مراجعه کنند.

6. هزینه ویزای کار در کشور فنلاند برای ایرانیان چقدر است؟

هزینه ویزای کار فنلاند در اصل به نوع ویزایی که برای دریافت آن اقدام کرده‌اید بستگی دارد و معمولاً بین 490 تا 690 یورو خواهد بود.

نوع اجازه اقامتهزینه
درخواست الکترونیکی اجازه اقامت470 یورو
اجازه اقامت برای کار690 یورو
اجازه اقامت استارتاپی480 یورو
اجازه برای یک کارآفرین350 یورو
اجازه اقامت برای کارشناسان ویژه، محققان علمی، ورزشکاران یا مربیان (درخواست آفلاین)610 یورو
اجازه اقامت برای کارشناسان ویژه، محققان علمی، ورزشکاران یا مربیان (درخواست الکترونیکی)410 یورو
اجازه اقامت کار فصلی (درخواست الکترونیکی)490 یورو
اجازه اقامت کار فصلی (درخواست آفلاین)690 یورو
اجازه اقامت برای دانشجو (درخواست الکترونیکی)350 یورو
اجازه اقامت برای دانشجو (درخواست آفلاین)450 یورو
اجازه اقامت برای فرزندان زیر 18 سال (درخواست الکترونیکی)240 یورو
اجازه اقامت برای فرزندان زیر 18 سال (درخواست آفلاین)270 یورو
The-Best-Areas-to-Stay-in-Tampere-Finland

7. حداقل و حداکثر حقوق در فنلاند برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار چقدر است؟

حداکثر میزان حقوق کار در فنلاند ماهانه حدود 20.900 یورو و حداقل میزان حقوق ماهانه نیز حدود 1.190 یورو است. متوسط حقوق دریافتی در فنلاند نیز 56.300 یورو در سال است.

درصد توزیع حقوق در فنلاند

  • 25% از کارمندان فنلاندی ماهانه کمتر از 2.480 یورو حقوق دریافت می‌کنند. 75% از کارمندان نیز ماهانه بیشتر از 2.480 یورو حقوق دریافت می‌کنند.
  • 50% از کارمندان فنلاندی ماهانه معادل 4.320 یورو یا کمتر از آن حقوق دریافت می‌کنند. 50% از کارمندان نیز ماهانه بالاتر از 4.320 یورو حقوق دریافت می‌کنند.
  • 75% از کارمندان فنلاندی ماهانه معادل 11.600 یورو یا کمتر از آن حقوق دریافت می‌کنند. 25% از کارمندان نیز ماهانه بالاتر از 11.600 یورو حقوق دریافت می‌کنند.

رابطه سابقه کاری و میزان حقوق دریافتی در فنلاند

  • کارمندانی که سابقه کاری آن ها بین 2 تا 5 سال است، 32% بیشتر از کسانی که کمتر از 2 سال سابقه کاری دارند حقوق دریافت می‌کنند.
  • کارمندانی که سابقه کاری آن ها بین 5 تا 10 سال است، 36% بیشتر از کسانی که کمتر از 5 سال سابقه کاری دارند حقوق دریافت می‌کنند.
  • کارمندانی که سابقه کاری آن ها بین 10 تا 15 سال است، 21% بیشتر از کسانی که کمتر از 10 سال سابقه کاری دارند حقوق دریافت می‌کنند.
  • کارمندانی که سابقه کاری آن ها بین 15 تا 20 سال است، 14% بیشتر از کسانی که کمتر از 15 سال سابقه کاری دارند حقوق دریافت می‌کنند.
  • کارمندانی که سابقه کاری آن ها بیشتر از 20 سال است، 9% بیشتر از کسانی که کمتر از 20 سال سابقه کاری دارند حقوق دریافت می‌کنند.

رابطه میان مدرک تحصیلی و درصد افزایش حقوق دریافتی در فنلاند

  • کارمندان با مدرک دیپلم یا مدرک فنی حرفه ای، 17% بیشتر از کسانی که دیپلم ندارند حقوق دریافت می‌کنند.
  • کارمندان با مدرک لیسانس، 24% بیشتر از کسانی که مدرک دیپلم دارند حقوق دریافت می‌کنند.
  • کارمندانی با مدرک فوق لیسانس، 29% بیشتر از کسانی که مدرک لیسانس دارند حقوق دریافت می‌کنند.
  • کارمندان با مدرک دکتری، 23% بیشتر از کسانی که مدرک فوق لیسانس دارند حقوق دریافت می‌کنند.

در یک شغل کاملاً مشابه در فنلاند، مردان 4% بیشتر از زنان حقوق دریافت خواهد کرد. اگر حقوق ماهانه یک مرد 4.790 یورو باشد، حقوق ماهانه یک زن در همان شغل، 4.590 یورو خواهد بود.

درصد افزایش حقوق در فنلاند سالانه 6% است.

متوسط نرخ افزایش حقوق برای رده های مختلف شغلی در فنلاند به شرح زیر است:

  • سطح ابتدایی، 3% تا 5%
  • سطح متوسط، 6% تا 9%
  • سطح ارشد، 10% تا 15%
  • سطح فوق ارشد، 15% تا 20%

8. لیست برترین مشاغل مورد نیاز و پردرآمد فنلاند کدامند؟

بهترین شغل ها در فنلاند معمولاً در سایت های کاریابی در فنلاند به روز می‌شوند بنابراین برای انتخاب شغل بهتر است از این سایت ها کمک بگیرید. با توجه به اینکه هزینه های زندگی در فنلاند با ایران متفاوت است، پیشنهاد می‌کنیم شغلی را از میان لیست مشاغل مورد نیاز و پردرآمد فنلاند انتخاب کنید، که درآمد خوب و بالایی دارد. به عنوان مثال درآمد آرایشگری در فنلاند یا درآمد برنامه نویسی بسیار خوب است و به راحتی می‌توانید هزینه های زندگی خود در این کشور را تأمین کنید.

از جمله بهترین شغل ها در فنلاند که متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار می‌توانند برای دریافت پیشنهاد کاری اقدام کنند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برنامه نویس اپ
  • توسعه دهنده نرم افزار
  • کار پرستاری در فنلاند
  • متخصصان خدمات اجتماعی و مشاوره
  • متخصص گفتار درمانی و شنوایی سنجی
  • کار پزشکی در فنلاند
  • مربی کودک
  • دستیار مراقبت های بهداشتی
  • پزشکان متخصص
  • معلم
  • روابط عمومی
  • مهندس برق
  • مهندس عمران
  • تکنسین مکانیک
  • حسابدار و حسابرس
  • کار دندانپزشکی در فنلاند
  • تکنسین آزمایشگاهی و آسیب شناسی
  • مرکز تماس و پشتیبانی
بهترین شغل ها در فنلاند
Isokuru-gorge

آیا شرایط مهاجرت به فنلاند را دارید؟

قبل از ادامه مطالعه، این فرم را پرکنید. کارشناسان ارشد موسسه شرایط شما را تا ۱۰ ساعت کاری آینده بررسی کرده و با شما تماس می گیرند.

صفحه 1 از 2

تخصص شما

9. پرآمدترین مشاغل و بهترین شغل ها در فنلاند کدامند؟

هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز و پردرآمد فنلاند تهیه می‌شود که متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار می‌توانند از آن استفاده کنند. بهترین شغل ها در فنلاند معمولاً  در حوزه مهندسی و پزشکی هستند. چرا که این کشور در این حوزه ها با کمبود نیرو مواجه است بنابراین به راحتی می‌توانید برای این دسته از مشاغل روزمه ارسال کنید. همانطور که اشاره کردیم این لیست معمولاً در سایت های کاریابی در فنلاند منتشر می‌شود بنابراین قبل از هر اقدامی این سایت ها را بررسی کنید.

در ادامه لیستی از پردرآمدترین مشاغل در فنلاند را می‌بینید.

شغلدرآمد
جراح / پزشک209.000 یورو
قاضی176.000 یورو
وکیل142.000 یورو
مدیر بانک134.000 یورو
مدیر ارشد اجرایی126.000 یورو
مدیر ارشد مالی117.000 یورو
ارتودنتیست113.000 یورو
استاد دانشگاه100.000 یورو
خلبان83.700 یورو
مدیر مارکتینگ75.400 یورو

10. شرایط اخذ اقامت دائم فنلاند برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار چیست؟

پس از اخذ ویزای کار فنلاند متقاضی باید برای دریافت اجازه کار و سپس اجازه اقامت موقت اقدام کند. مجوز اقامت در ابتدای امر دارای اعتبار 1 ساله است و متقاضی باید هر سال آن را تمدید کند.

پس از 5 سال اقامت موقت و کار قانونی در فنلاند می‌توانید برای دریافت اقامت دائم فنلاند اقدام کنید.

11. آیا متقاضی مهاجرت به فنلاند از طریق کار می‌تواند ویزای همراه دریافت کند؟

تمامی متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار می‌توانند برای دریافت ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود اقدام کنند.

ویزای همراه همسر و فرزندان متقاضی تا زمانی معتبر خواهد بود که ویزای کار متقاضی اعتبار دارد.


سوالات متداول مهاجرت به فنلاند از طریق کار

✅ هزینه دریافت ویزای کار در فنلاند چقدر است؟

هزینه ویزای کار فنلاند در اصل به نوع ویزایی که برای دریافت آن اقدام کرده‌اید بستگی دارد و معمولاً بین 490 تا 690 یورو خواهد بود.

✅ حداقل و حداکثر حقوق در فنلاند برای متقاضیان مهاجرت به فنلاند از طریق کار چقدر است؟

حداکثر میزان حقوق کار در فنلاند ماهانه حدود 20.900 یورو و حداقل میزان حقوق ماهانه نیز حدود 1.190 یورو است. متوسط حقوق دریافتی در فنلاند نیز 56.300 یورو در سال است.

✅ آیا امکان دریافت اقامت دائم فنلاند از طریق ویزای کاری وجود دارد؟

بله. متقاضیان کار در فنلاند پس از چند سال اقامت موقت و اشتغال قانونی در این کشور می‌توانند برای اقامت دائم فنلاند درخواست دهند.

✅ اخذ اقامت دائم فنلاند با ویزای کاری چقدر زمان می‌برد؟

پس از 5 سال اقامت موقت و اشتغال قانونی در فنلاند می‌توانید برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام کنید.

✅ متداول ترین نوع ویزای برای مهاجرت به فنلاند از طریق کار کدام است؟

اجازه اقامت برای یک فرد شاغل متداول ترین ویزای کاری است که متقاضیان کار در این کشور برای دریافت آن اقدام می‌کنند. این نوع ویزا شامل سه گروه مجوز کاری مستمر، موقت و دائم است.

جمع بندی

Conclusion

در این مقاله با شرایط و مراحل مهاجرت به فنلاند از طریق کار آشنا شدید. با توجه به اینکه هزینه زندگی در فنلاند بیشتر از ایران است، پیشنهاد می‌کنیم از لیست مشاغل مورد نیاز این کشور، شغلی با درآمد بالا را انتخاب کنید. به این ترتیب می‌توانید هزینه های زندگی خود و خانواده تان را در این کشور تأمین کنید.

نقاط قوت:
دریافت اقامت دائم پس از 5 سال
امکان سفر به کشورهای حوزه شینگن

در صورت تمایل با موسسه حقوقی سروش فردا تماس بگیرید و مشاوره کامل رایگان دریافت نمایید.

همچنین شما عزیزان می توانید تمامی سوالات خود را در قسمت پرسش و پاسخ های همین مقاله بپرسید تا توسط مشاورین ارشد موسسه پاسخ داده شود.

certificate
certificate
certificate
certificate

مجوزات رسمی موسسه حقوقی سروش فردا

اصل تمامی مجوزات در دفتر مرکزی تهران، قابل رویت و استعلام است.

lawyer

۱۱سال سابقه وکالت

انجام امور توسط وکلای پایه یک دادگستری ایران از سال ۱۳۸۷

۷شعبه در ایران، اروپا و ترکیه

تهران، یاسوج، هامبورگ، براتیسلاوا، بوردو، استانبول، بارسلونا

  • تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی، کوچه فلاحی، پلاک ۱۲، واحد ۸

  • مشاوره رایگان: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۱:۰۰ الی ۱۸:۰۰ - پنج شنبه ها تا ساعت ۱۶

موسسه سروش فردا